"Джокер" став лідером за номінаціями на Оскар - подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

"Джокер" став лідером за номінаціями на Оскар - подробиці

"Джокер" став лідером за номінаціями на Оскар - подробиці
Джерело:  online.ua

Фільм "Джокер" номінували на премію "Оскар" в 11 категоріях. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.

Стрічка Тодда Філліпса обігнала усіх конкурентів за загальною кількістю номінацій. Відомо, що серед них - найкращий фільм, найкращий режисер, а також найкращий актор - Хоакін Фенікс.

За "Джокером" за кількістю напрямів йдуть "Ірландець", "1917", "Одного разу... в Голлівуді". Вони мають по 10 номінацій кожний.

Нагадаємо, церемонія нагородження "Оскар" відбудеться 9 лютого 2020 року у Лос-Анджелесі. Цікаво, що один з "флагманів" церемонії, "1917", ще навіть не вийшов в український прокат. Його почнуть показувати у наших кінотеатрах лише з 30 січня.

"Джокер" став першою у світі картиною з рейтингом R, яка спромоглася зібрати у прокаті понад мільярд доларів США. Це досить суворе обмеження, бо не допускає підлітків молодше 17 років самостійно дивитися фільми у кінотеатрах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно були оголошені переможці іншої відомої нагороди за досягнення у кіно - "Золотого глобусу". За підсумками конкурсу статуетку отримав Хоакін Фенікс, який потрапив у номінацію як найкращий драматичний актор за роль у "Джокері".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?