Росія по тривозі підняла військових берегової оборони в Криму: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія по тривозі підняла військових берегової оборони в Криму: що сталося

Росія по тривозі підняла військових берегової оборони в Криму: що сталося
Джерело:  online.ua

Міноборони РФ по тривоги підняло підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту Росії. Військовим наказали відпрацювати ведення вогню по мішенях і відпрацьовувати навички з пошуку підводного човна умовного супротивника в море, із застосуванням бомб та торпедної зброї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Південного військового округу Міноборони РФ.

"Підняті по тривозі підрозділи берегової оборони здійснили марш в складі колон військової та спеціальної техніки на полігон Ангарський і приступили до інженерного обладнання позицій. Вони відпрацювують наступальні і оборонні завдання, відстрілюються по мішенях з штатної зброї, а також ведуть тренування з біологічного, радіаційного та хімічного захисту", - йдеться в повідомленні окупантів.

Крім того, на воді окупанти провели навчання з екіпажем малого протичовнового корабля "Касимов" із пошуку та виявлення підводного човна умовного супротивника. В рамках бойової підготовки в морі військові отримали завдання від центру управління штабу флоту на пошук і стеження за субмариною умовного противника, роль якого виконував підводний човен "Колпіно".

"В ході навчання екіпаж відпрацював алгоритм дій по виявленню і стеженню за субмариною, а також виконав комплекс корабельних навчальних вправ по бомбометанню і застосуванню торпедної зброї", - підвели підсумки навчань окупанти.

Слід зазначити, що в бойових навчаннях взяли участь 500 військовослужбовців і близько 100 одиниць техніки. Вони проходили на полігоні Ангарський близько Сімферополя в окупованому Криму і на морському полігоні в акваторії Чорного моря.

Нагадаємо, це не перші провокаційні навчання, які російські окупанти проводять в українському Криму. У минулому році російські військові провели навчання ракетних кораблів в акваторії Чорного і Каспійського моря, в яких взяли участь понад 5 тисяч військовослужбовців, а також більше 500 одиниць артустановок і ракетних комплексів, включаючи далекобійні важкі артилерійські знаряддя "Тюльпан", реактивні системи залпового вогню "Торнадо", "Смерч", "Ураган", "Град", самохідні гаубиці "Мста-С".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія по тривозі підняла військові літаки в окупованому Криму через раптові навчаня. Тоді російські окупанти влаштували в небі над Кримом повітряні бої. Вони підняли в повітря десять військових літаків, які повинні були перехопити умовного противника, який порушив повітряний кордон Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?