Міс Бельгія-2020 оконфузилась у прямому ефірі - кумедне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Міс Бельгія-2020 оконфузилась у прямому ефірі - кумедне відео

Міс Бельгія-2020 оконфузилась у прямому ефірі - кумедне відео
Джерело:  online.ua

Володарка титулу "Міс Бельгія-2020" Селін Ван Уйтсел впала на сцені просто під час прямого ефіру шоу - відео кумедного випадку розлетілося в соціальних мережах, адже спровокувало чимало коментарів та поширень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Mirror".

Варто зазначити ,  що Бельгія визначилась з іменем переможниці конкурсу краси 11 січня. Тоді ж на вітчизняних телеканалах транслювали пряму трансляцію грандіозного шоу, в якому красуні демонстрували не тільки свою вроду, але й інтелект. За результатами голосування суддів, перемогу здобула 23-річна Селін Ван Уйтсел.

"Проте участь дівчини у конкурсі не минула без конфузу. Під час фінального виходу на сцену Селін спіткнулась на сходинках і впала. За лічені секунди володарка титулу "Міс Бельгія-2020" підвелась і продовжила крокувати на оголошення результатів", - сказано в повідомленні.

Недивно, що кумедне відео із падінням красуні одразу ж поширили у мережі, а впродовж доби його переглянули понад 27 тисяч разів. Що цікаво, красуня з гумором прокоментувала конфуз, який розсмішив мережу.

"Сьогодні я – найкращий приклад того, що в житті потрібно просто піднятися, якщо ти впав",– заявила Селін Ван Уйтсел.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп потрапила під критику за свій наряд під час візиту в Африку. Її вибір назвали глобальною помилкою, порівнявши костюм першої леді США з образом колонізатора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?