Це потрібно побачити: опублікований трейлер фільму "Морбіус" з Джаредом Лето
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це потрібно побачити: опублікований трейлер фільму "Морбіус" з Джаредом Лето

Це потрібно побачити: опублікований трейлер фільму "Морбіус" з Джаредом Лето
Джерело:  online.ua

Мережу за лічені години підкорив вражаючий трейлер довгоочікуваного фільму "Морбіус. Живий вампір" - спільного виробництва кіностудій Sony і Marvel. У стрічці сюжет розвивається навколо знаменитого антигероя Marvel - доктора Майкла Морбіуса, який шукає спосіб вилікувати своє рідкісне захворювання крові, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Антогоніст провів небезпечний експеремнент, в результаті чого спершу почав видужувати, однакзгодом почав перетворюватися на щось незрозуміле.

"У процесі мутації доктор починає володіти ехолокацією, як у кажанів, і вчиться перетворюватися на туман. Морбіус також починає страждати від нестерпної спраги крові. У фільмі головного героя зіграє актор і співак Джаред Лето. Прем'єра фільму в Сполучених Штатах Америки призначена на 31 липня 2020 року. У фільмі також знялися Метт Сміт, Джаред Харріс, Тайріз Гібсон, Чарлі Шотуелл і Ріа Фенд", - сказано в повідомленні.

Що цікаво, нещодавно BBC та Netflix вразили мережу новим трейлером до спільного проєкту – мінісеріалу про графа Дракулу. Наразі відомо, що він матиме лише 3 епізоди, у яких головну роль зіграє данський актор Клас Банг.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше режисер  Тодд Філліпс нарешті відреагував на чутки  в ЗМІ про роботу над сіквелом фільму "Джокер", який зібрав мільярд доларів у світовому прокаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?