Разумков відреагував на шокуючі новини про зарплату нардепів
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков відреагував на шокуючі новини про зарплату нардепів

Разумков відреагував на шокуючі новини про зарплату нардепів
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Спікер парламенту Дмитро Разумков спростував відомості про підвищення зарплати народних депутатів до 100 тисяч гривень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За його словами, він звернувся до апарату Верховної Ради через публікації у ЗМІ.

"Є індексація заробітної плати народних депутатів, однак вона не відповідає тим цифрам, які пишуть у ЗМІ: про 100 тисяч, десь я читав про 150 тисяч гривень. Зміна заробітної плати становить близько 3 тисяч гривень і пов'язана вона з підвищенням прожиткового мінімуму", - стверджує Разумков.

Окрім того, він пропонує ознайомитися з інформацією прем'єр-міністра Олексія Гончарука щодо високих премій посадовцям. Він та інші міністри виступатимуть під час години запитань до уряду.

Відомості про збільшення зарплат нардепів з 1 січня розповсюдив колишній віцепрем'єр-міністр та ексміністр соціальної політики Павло Розенко у Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Нового року Олексій Гончарук заявив про завершення так званого "зарплатного рабства". Українці зможуть самі обирати банк, на рахунок у якому отримувати зарплату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?