82-річна бабуся відлупцювала бодібілдера-злодія
Категорія
Цікаве
Дата публікації

82-річна бабуся відлупцювала бодібілдера-злодія

82-річна бабуся відлупцювала бодібілдера-злодія
Джерело:  online.ua

В Нью-Йорку сталася доволі незвичайна ситуація, яку кинулися описувати американські ЗМІ. Згідно з їхніми даними, грабіжник-бодібілдер вдерся в будинок однієї бабусі, проте для нього це закінчилося погано, оскільки смілива жінка не злякалася та вирішила захистити своє житло. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "CNN".

82-річна Віллі Мерфі вже планувала спати, коли почула, як хтось загрюкав у двері й вимагав викликати швидку допомогу. Однак розумна жінка зателефонувала в поліцію, але не відкрила чоловікові двері та не впустила його у будинок. Це розлютило зловмисника і він виламав двері.

"В будинку напівтемно, я сама, я стара. Але знаєте що? Я – сильна. Він обрав не той будинок", – сказала жінка. Виявилось, що літня жінка – бодібілдер, колишня переможниця конкурсів і вона майже щодня відвідує тренування.

Тому жінка вирішила самостійно захиститись від злодія.

"Я взяла стіл і знаєте що? Він зламався! Тоді я атакувала його ніжками від столу", – розповідає жінка.

Окрім того, бабуся кинула в нього пляшку від дитячого шампуню та пару разів пнула шваброю. Хоча жінка стверджує, що легко підіймає 100 кілограмів, їй було важко випхати чоловіка з дому, який вже лежав на землі. В цей момент нарешті приїхали поліція. Чоловіка відправили у лікарню.

Віллі Мерфі (Фото CNN)

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  креативна бабуся з Чернівців вирішила "додати фарб"  до плакату відомої української співачки Олі Полякової, змінивши одне слово на свій манір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?