У Tesla Cybertruck Ілона Маска з'явиться небезпечний конкурент
Категорія
Технології
Дата публікації

У Tesla Cybertruck Ілона Маска з'явиться небезпечний конкурент

У Tesla Cybertruck Ілона Маска з'явиться небезпечний конкурент
Джерело:  online.ua

Корпорація General Motors планує наново запустити виробництво позашляховика Hummer, але у вигляді електрокара. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Історія пікапу завершилася невтішно близько 10 років тому, коли його виробництво офіційно зупинили. Це пов'язано з ризиком банкрутства General Motors. Hummer на той момент був одним з найдорожчих її частин.

Цікаво, що "Хаммер" отримає ледь не друге життя як екологічний транспорт у той час, як класична версія його стала одним з "ненажерливих" автомобілів. Наразі компанія-виробник планує цілу рекламну компанію для перезавантаження.

Таким чином, General Motors націлилися скласти конкуренцію самому Ілону Маску та його Tesla. Нещодавно бізнесмен презентував пікап Cybertruck, який вразив світ своєю формою та потужністю.

Величезний позашляховик на електричній тязі ще не вийшов у серійне виробництво. Передбачається, що воно почнеться ближче до кінця 2020 року. У Hummer ще є час підготуватися.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти з різних країн розкритикували проєкт Cybertruck. Фахівці назвали його небезпечним для обох учасників дорожнього руху - водіїв та пішоходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?