Катастрофа МАУ: у Зеленського назвали нову шокуючу версію
Категорія
Політика
Дата публікації

Катастрофа МАУ: у Зеленського назвали нову шокуючу версію

Катастрофа МАУ: у Зеленського назвали нову шокуючу версію

У команді президента України Володимира Зеленського припускають, що лайнер Boeing 737 "МАУ" могли збити навмисно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами президентського радника Андрія Єрмака, правду встановить спеціальне розслідування. Українські фахівці полетіли в Іран, щоб встановити, яка саме з версії авіакатастрофи - правдива.

"Хочу відзначити, що незважаючи на визнання іранською стороною самого факту збиття і заяви про те, що це сталося в результаті трагічної помилки, нам ще належить встановити, чи було це помилкою або все ж умислом ", - підкреслив він.

Єрмак пояснив, що комісія ще активно працює. Незабаром Україну повинен відвідати офіційний представник Ірану.

нагадаємо, трагічний інцидент стався вранці 8 січня. Іранська ракета влучила у пасажирський лайнер "МАУ", який щойно злетів з аеропорту Тегерана. Жертвами стали 176 осіб, український екіпаж з 9 фахівців включно.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський 11 січня, коли іранська влада офіційно визнала причетність до падіння літака, виступив із жорсткою заявою. За його словами, усі винні будуть притягнуті до відповідальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?