Зеленський і літак Медведчука в Омані - в ОПУ прокоментували збіг
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський і літак Медведчука в Омані - в ОПУ прокоментували збіг

Зеленський і літак Медведчука в Омані - в ОПУ прокоментували збіг

В команді українського лідера Володимира Зеленського назвали спекуляціями чутки про те, що літак кума Путіна Віктора Медведчука і глава держави перебували в Омані одночасно не просто так. З такою заявою виступив помічник і головний радник президента з міжнародних питань Андрій Єрмак, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Усі спекуляції, а також конспірологічні теорії з приводу літака, Медведчука, куди і як цей літак летів, не мають під собою ніяких підстав і є продовженням брудних технологій, які мали місце бути ще за часів президентської кампанії - з тих пір не змінилися ані замовники, ані їхні методи", - заявив він.

Єрмак також наголосив, що коли український лідер під час візиту в Оман дізнався про катастрофу українського літака в Ірані, він прийняв рішення негайно повертатися до Києва. Помічник президента стверджує, що той повернувся в Україну настільки швидко, наскільки це було можливо в ситуації, що склалася в регіоні.

"Щойно був відкритий повітряний коридор, який був обмежений у зв'язку з трагедією, президент вилетів", - наголосив Єрмак.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представниця політичної сили "Європейська солідарність"Ірина Геращенко звинуватила команду українського лідера Володимира Зеленського у неправильній реакції на катастрофу літака "Міжнародних авіаліній України" в Ірані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?