Що це він робить: Кремль шокував мережу танцями Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Що це він робить: Кремль шокував мережу танцями Путіна

Що це він робить: Кремль шокував мережу танцями Путіна
Джерело:  online.ua

Прес-служба очільника Кремля неочікувано для всіх оприлюднила архівне відео, на якому російський президент Володимир Путін і колишній американський лідер Джордж Буш-молодший танцюють танець під пісню "Сударыня-барыня". Ролик вперше з'явився на сайті Кремля, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, відео, як стверджує сама прес-служба, знімали ще під час зустрічі лідерів двох країн, яка тривала в квітні 2008 року. Це був останній візит американського президента до Росії - як відомо, в листопаді того ж року Барак Обама був обраний 44-м президентом США.

На відео можна побачити, як очільник Кремля танцює в хороводі на сцені, а американський лідер - в парному танці з однією з учасниць танцювального колективу в національному костюмі. Варто зазначити, що ролик опубліковано в рамках проекту, присвяченого 20-річчю роботи Путіна на посаді президента і прем'єр-міністра Росії.

Що цікаво, користувачі мережі ці запальні танці просто висміяли:

"Що це він робить?! Просто "танцями" подібне гріх називати; за 20 років він навчився тільки танцювати на трупах інших людей; диктаторські танці; вони танцюють - мені соромно; це його Захарова навчила?; що за сором!; менше танцюй і кради, бо буде скоро біда", - пишуть в коментарях до відео.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова не стомлюється дивувати мережу новими витівками — цього разу чиновницю завели на екскурсію до секції з навчання кавказьким танцям. Вона не втрималася і продемонструвала своє вміння "танцювати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?