Україна планує відправити до Іраку своїх військових - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна планує відправити до Іраку своїх військових - що відбувається

Україна планує відправити до Іраку своїх військових - що відбувається
Джерело:  online.ua

Влада України може відправити до Іраку 20 військових на підтримку місії НАТО. Варто звернути увагу на те, що це відбудеться після того, як Альянс відновить роботу своєї місії у регіоні. Про це розповіли у Міністерстві оборони, передає ONLINE.UA.

Саме даний вид співпраці детально обговорили на зустрічі віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба та заступник Генерального секретаря НАТО з питань операцій Джон Манза.

За попередніми даними, українські військовослужбовці в Іраку будуть надавати консультативні послуги. Окрім того, сторони обговорили перспективи ухвалення стратегії національної безпеки України та розробку документів для її виконання.

“Я поінформував заступника Генсека, що в України є план відправити 20 військовослужбовців на підтримку місії НАТО в Іраку після того, як Альянс відновить її роботу. Запрошення стати операційним партнером місії Альянсу в Іраку свідчить про визнання цінності українського військового досвіду та професіоналізму”, - розповів Дмитро Кулеба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?