У Польщі трагічно загинули двоє українців - що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі трагічно загинули двоє українців - що сталося

У Польщі трагічно загинули двоє українців - що сталося
Джерело:  Укрінформ

Двоє українців загинули внаслідок автомобільної аварії у Польщі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Зіткнення сталося поблизу від Любіце, у Мазовецькому воєводстві, яке розташоване на південь від Варшави. Загалом кількість жертв становить чотири.

За словами очільниці консульського відділу посольства України у Польщі Світлани Криси, українці були родичами.

"На превеликий жаль, у цій жахливій ДТП загинули двоє громадян України – рідні брати 1991 та 1992 років народження", - зазначила дипломатка.

Усіма необхідними у цій ситуації процедурами займається консульський відділ посольства. Родичі загиблих проінформовані та вже на шляху до Польщі.

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу через ДТП та ведуть розслідування. Інші жертви зіткнення - поляки.

Згідно з наявними даними, ДТП сталося близько 13:30 за українським часом. Автомобіль з чотирма людьми буквально влетів ззаду у вантажівку з невідомих причин. Водій та пасажири легковика загинули на місці.

Як повідомляв ONLINE.UA, в РФ у ДТП потрапив автобус с українськими пасажирами. Внаслідок аварії постраждали понад десяток людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?