Уряд вводить зміни у пасажирські перевезення - що необхідно знати
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд вводить зміни у пасажирські перевезення - що необхідно знати

Уряд вводить зміни у пасажирські перевезення - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в Україні посилять безпеку пасажирських перевезень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал посадовця.

За його словами, впроваджують єдиний підхід перевірок перевізників, який орієнтується на ризики. Оцінка ризиків вестиметься за допомогою єдиних критеріїв, що вплине на кількість перевірок.

"Якщо раніше всі пасажирські перевізники автоматично потрапляли у лонг-ліст перевірок, відтепер спершу перевірятимуть тих, у кого високі ризики через переобладнаний транспорт, велику кількість порушень ПДР, а також порушення режиму праці та відпочинку водіїв", - пояснив Гончарук.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року влада запровадила нові жорсткі вимоги для водіїв. Заборонено перевозити дітей молодше 12 років без спеціального крісла. За таке порушення автомобілістів чекає штраф у 510 гривень та 850 у разі повторення.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Нового року прем'єр Олексій Гончарук виступив із заявою щодо тарифів на пасажирське перевезення. За його словами, в уряді ухвалили стратегію регуляції транспортних показників. Топ-посадовець сподівається на формування справедливих та адекватних тарифів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?