Путін розповів про унікальну зброю нового покоління, якої ще немає у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розповів про унікальну зброю нового покоління, якої ще немає у світі

Путін розповів про унікальну зброю нового покоління, якої ще немає у світі
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін заявив, що місцеві фахівці розроблюють унікальну зброю нового покоління. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За словами лідера, безпека країни нібито забезпечена на майбутні декади.

"Ми нікому не погрожуємо та не намагаємося нав'язати свою думку. При цьому усіх можу запевнити: наші кроки з укріплення національної безпеки були здійснені своєчасно й у достатньому обсязі", - стверджує Путін.

Російський президент додав, країна не "почиватиме на лаврах", бо необхідно йти далі у розробці бойових комплексів наступного покоління. РФ вперше з часів СРСР нібито не тільки йде в ногу зі світом, а й випередила інші держави, яким необхідно ще створити зброю, що вже є у Кремля.

Нагадаємо, у середу, 15 січня, Путін виступив із посланням Федеральному зібранню Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський державний лідер порушив питання про конфлікти в інших країнах під час звернення. На його думку, події у світі розвиваються занадто стрімко, безконтрольно та неочікувано. Вирішити цю проблему може діяльність Ради безпеки ООН за підтримкою міжнародної спільноти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?