Поліція заарештувала причетного до вбивства Аміни Окуєвої - відомо ім'я
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція заарештувала причетного до вбивства Аміни Окуєвої - відомо ім'я

Поліція заарештувала причетного до вбивства Аміни Окуєвої - відомо ім'я

Українські правоохоронці затримали ще одного чоловіка, який ймовірно причетний до вбивства Аміни Окуєвої. За попередніми даними, саме він входив у групу 7 людей, яких правоохоронці офіційно називають причетними до вбивства. Наразі відомо, що арештували підозрюваного вранці 15 січня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  " Слідство.Інфо ".

"Затримали чоловіка неподалік його будинку. Наразі невідомо, чи оголосили йому підозру", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що ім'я затриманого – Андрій Кравченко.

Варто зазначити, що в прокуратурі й поліції Київської області підтвердили факт затримання, проте додали, що це пов’язано із іншим злочином. На думку слідства, його вчинила група людей, причетна до розстрілу Окуєвої.

Нагадаємо, що Андрій Кравченко є одним із 7 підозрюваних у провадженнях щодо вбивства директора компанії Caparol Павла Зможного у 2016 році. Окрім того, його підозрюють у вбивстві начальника відділу реклами київського метрополітену Павла Миленького.

Як відомо, 30 жовтня 2017 біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по автомобілю добровольців АТО Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва. Від прицільних пострілів з автоматичної зброї калібру 7,62 Окуева загинула, Осмаєв отримав серйозне поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 12 січня правоохоронці затримали ймовірного організатора вбивства української активістки Аміни Окуєвої, яку вбили в 2017 році під Києвом. Він входив до складу групи з семи злочинців, частина з яких вже були затримані у вересні 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?