Путін вигадав нову роботу для Медведєва - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вигадав нову роботу для Медведєва - подробиці

Путін вигадав нову роботу для Медведєва - подробиці
Джерело:  online.ua

Російський політик Дмитро Медведєв може змінити крісло прем'єр-міністра на нову посаду, створену спеціально для нього. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами президента Володимира Путіна, він планує ввести посаду заступника голови Ради безпеки РФ. Відомо, що це відомство очолює державний лідер, тож Медведєв знову стане "заступником" керівника Кремля.

"Дмитро Анатолійович завжди займався цими питаннями, з точки зору підвищення нашої обороноздатності та безпеки, я вважаю за можливе і просив його про це, щоб він зайнявся в майбутньому питаннями цієї властивості, цієї категорії питань", - пояснив Путін.

Президент нагадав, що Медведєв працював на посаді прем'єра 8 років та назвав цей досвід, ймовірно, найбільш тривалим у новітній історії країни.

Путін додав, що готовий внести зміни у законодавство у разі необхідності.

"Найближчим часом я проситиму депутатів також підтримати, але потрібно, щоб юристи дали відповідні оцінки", - резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський прем'єр Дмитро Медведєв у середу, 15 січня, оголосив про відставку уряду. Заява пролунала на тлі тверджень Путіна про зміни у конституцію РФ у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?