США підготували українцям надзвичайний сюрприз
Категорія
Світ
Дата публікації

США підготували українцям надзвичайний сюрприз

США підготували українцям надзвичайний сюрприз
Джерело:  online.ua

Один із найвідоміших вишів світу, Стенфордський університет, оголошує про набір студентів із України на програму "The Ukrainian Emerging Leaders Program". Наразі відомо, що навчання триватиме 10 місяців і є абсолютно безкоштовним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт вишу США.

Стенфордський університет надасть унікальну можливість трьом українцям пройти курс навчання. Варто звернути увагу на те, що кандидати повинні працювати як політики, юридичні фахівці, підприємці або керівники організацій громадянського суспільства в Україні. Стипендію надає комітет факультету Стенфорда Інституту міжнародних досліджень Фрімана Споглі.

Майбутнім кандидатам вже оголосили головні вимоги: особа повинна мати українське громадянство і планує повернутися в Україну після закінчення програми; вік від 28 років; видатні досягнення у сферах демократії, розвитку та верховенства права; не менше 5 років досвіду роботи; не підходять кандидати, які навчаються в інших вишах; рівень англійської – робочий. Деталі та форма для заявки за  посиланням.

Нагадаємо, що Стенфордський університет розташований у місті Стенфорд, що у Каліфорнії. Його заснували ще в 1885 році. Наразі в університеті навчаються 6800 студентів та 8300 аспірантів. Що цікаво, у стінах університету навчались 81 нобелівський лауреат.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Міністерство закордонних справ Румунії повідомило, що наразі українці мають більше можливостей для навчання у вишах Румунії. Стипендії даватимуть усім, хто зможе пройти конкурсний відбір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?