Окупанти Криму вдалися до зухвалої провокації, пов'язаної з війною на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Окупанти Криму вдалися до зухвалої провокації, пов'язаної з війною на Донбасі

Окупанти Криму вдалися до зухвалої провокації, пов'язаної з війною на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російський окупант перейменував одну з вулиць у Сімферополі на ім'я Олександра Захарченка - вбитого у Донецьку ватажка "ДНР". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

Відповідну публікацію оприлюднив так званий депутат Державної думи РФ від Криму Андрій Козенко.

"Таке рішення прийнято сьогодні (15 січня - ONLINE.UA) на засіданні комісії з привласнення, зміни та анулювання перейменувань елементів вулично-дорожньої мережі та планувальної структури Сімферополя", - зазначив посадовець.

Козенко додав, що вулиця терориста Захарченка з'явилася на території мікрорайону "Кримська роза".

Нагадаємо, Захарченко "очолив" так звану "ДНР" восени 2014 року. Ввечері 31 серпня 2018 року його вбили у Донецьку. Вибуховий пристрій спрацював, коли бойовик заходив у місцеве кафе "Сєпар".
Того ж року ватажком угрупування став Денис Пушилін.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики "ДНР" від самого початку звинуватили Україну у вбивстві Захарченка. Так, влітку 2019 року вони звинуватили у цьому спецслужби. Київ ніколи не визнавав причетність до ліквідації. Офіційна версія - внутрішні конфлікти у "ДНР" чи рука Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?