Засновник Twitter пояснив, що ніколи не з'явиться у соцмережі
Категорія
Технології
Дата публікації

Засновник Twitter пояснив, що ніколи не з'явиться у соцмережі

Засновник Twitter пояснив, що ніколи не з'явиться у соцмережі
Джерело:  online.ua

Співзасновник мікроблогу Twitter Джек Дорсі відповів на запитання, які хвилюють користувачів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик, який оприлюднило медіа Wired.

За словами Дорсі, керівництво компанії не планує давати користувачам можливість редагувати твіти. Принаймні, такої функції не з'явиться у 2020 році.

Співзасновник пояснив, що для них її відсутність - традиція. Проєкт Twitter з'явився, коли його команда надихалася принципом роботи СМС-повідомлень. Жодна людина не може їх виправити після відправлення. Компанія хотіла, щоб цей підхід залишився незмінним.

Іншою причиною стане функція ретвіту. Автор повідомлення не може редагувати його зміст, бо таким чином він змінить текст у переопублікованому іншими користувачами матеріалі.

Втім, у Twitter планують певні інновації. Вже протягом 2020 року засновники хочуть випробувати нову функцію. Вона дозволить користувачам контролювати перелік осіб, які можуть відповідати на їхні повідомлення.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівник корпорації Facebook Марк Цукерберг виступив із прогнозом щодо розвитку технологій у найближчому майбутньому. Перш за все він вважає, що наймолодше покоління у наступні 10 років отримає чималий вплив на події у світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?