Гончарук відразу ж звернувся до усіх українців на тлі резонансного скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук відразу ж звернувся до усіх українців на тлі резонансного скандалу

Гончарук відразу ж звернувся до усіх українців на тлі резонансного скандалу
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук терміново звернувся до усіх українців з важливою заявою. Він запевняє, що поява у мережі записів розмов за його участю є кампанією проти нього особисто та українського лідера Володимира Зеленського зокрема, передає ONLINE.UA.

У своєму телеграм-каналі політик розповів, що проти команди глави держави й Кабміну працюють багато людей, яким хотілось, щоб нічого не вдалося та щоб Україні нічого не вдалося.

"Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію та перекривати потоки. Головна ціль роботи нашої команди — перезавантажити країну, зламати стару систему і побудувати нову, без "схематозів" і договорняків", — заявив Гончарук.

Окрім того, очільник Кабміну запевнив, що його команда працює над тим, аби кожен українець відчув реальні зміни. Він нагадав усім про той факт, що зміцнився обмінний курс і зросли до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, які становлять 25 мільярдів гривень. Окрім того, приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 мільярда доларів. А інфляція різко впала до 4,1%.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі активно обговорюють злиті дані про те, що очільник уряду Олексій Гончарук начебто написав заяву про звільнення. Окрім того, опубліковано прослушку, де прем’єр визнає, що не компетентний в економічних питаннях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?