Рада прийняла довгоочікуване рішення щодо давнього скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада прийняла довгоочікуване рішення щодо давнього скандалу

Рада прийняла довгоочікуване рішення щодо давнього скандалу
Джерело:  Укрінформ

Верховна Рада підтримала постанову 2751, яка звільняє Богдана Яременка з посади очільника комітету зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За документ проголосували 317 депутатів. Згідно з його змістом, головою комітету стає Олександр Мережко, який представляє у парламенті "Слугу народу".

Окрім того, постанова призначає нардепа від "Євросолідарності" Володимира В'ятровича до складу комітету гуманітарної та інформаційної політики.

Нагадаємо, плани щодо звільнення Яременка з'явилися після оприлюднення скандальних світлин. Вони показали, що посадовець під час парламентського засідання листувався про платні інтимні послуги.

Інцидент стався ще восени 2019 року.Офіційне звільнення відбулося лише у п'ятницю, 17 січня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині січня стало відомо, що очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запропонував замінити Яременка Олександром Мережко. Цьому передували консультації в Офісі президента, комітетах Ради та навіть з Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?