Кошти на розширення метро у Києві намагалися розкрасти - шокуюча заява
Категорія
Події
Дата публікації

Кошти на розширення метро у Києві намагалися розкрасти - шокуюча заява

Кошти на розширення метро у Києві намагалися розкрасти - шокуюча заява
Джерело:  online.ua

Офіс генерального прокурора України добився арешту коштів на банківському рахунку ПАТ "Київметробуд" і його підрозділів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронного органу.

За офіційними даними, безпосередньо рішення прийняв слідчий суддя Печерського районного суду Києва.

"Це зроблено в рамках кримінального провадження для запобігання шахрайському заволодінню бюджетними коштами посадовими особами ПАТ "Київметробуд" та підконтрольних керівництву ПАТ інших підприємств під час будівництва дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі м. Києва", - стверджують в Офісі.

Наразі прокурори планують звернення у суд з клопотанням щодо передачі заарештованих коштів в АРМА, У майбутньому їх спрямують на будівництво гілки метро під жорстким державним контролем.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині грудня стало відомо про плани уряду не тільки звести кілька нових станцій підземки до Виноградаря, а й побудувати нову гілку. Окрім того, у плані розвитку Києва є відомості про перспективну п'яту лінії метрополітену.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?