Лавров цинічно дорікнув Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров цинічно дорікнув Зеленському

Лавров цинічно дорікнув Зеленському
Джерело:  online.ua

Скандальний російський дипломат та очільник МЗС РФ Сергій Лавров у своєму стилі дорікнув команді українського лідера Володимира Зеленського. Він наголосив, що прийняті в грудні в Парижі рішення нормандського саміту не повинні залишатися на папері. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Варто зазначити, що саме так Лавров прокоментував вчорашню умову Києва, озвучену на переговорах у Мінську, для виборів на Донбасі.

"Розраховуємо, що прийняті в грудні в Парижі рішення дозволять просуватися по шляху виконання мінського комплексу заходів. Але, звичайно, ці рішення не повинні залишатися на папері, як було за режиму Порошенка", - заявив він.

Що важливо, нещодавно представник РФ на переговорах заявив, що сьогодні в Мінську обговорювали нові ділянки розведення військ, яке має відбутися до квітня.

Раніше також держсекретар США Майк Помпео зважився на гучне зізнання. Американський дипломат заявив, що його колега, очільник МЗС РФ Сергій Лавров збрехав, коли заявив, що не обговорював з президентом США тему втручання в американські вибори.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на нормандському саміті  Зеленський попросив одіозного російського дипломата, главу МЗС РФ Сергія Лаврова  менше кивати головою, оскільки президента України така поведінка почала дратувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?