Якомога швидше: Зеленський зробив жорстку заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Якомога швидше: Зеленський зробив жорстку заяву

Якомога швидше: Зеленський зробив жорстку заяву
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський вимагає з'ясувати, хто зробив та оприлюднив запис розмови прем'єр-міністра Олексія Гончарука з іншими посадовцями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

У п'ятницю, 17 січня, державний лідер зустрівся з очільниками правоохоронних органів - СБУ, Офісу генпрокурора, МВС, НАБУ, ДБР та Управління державної охорони.

"Вимагаю, щоб за два тижні, якомога швидше ми з вами отримали інформацію – хто вів записи… Знайти, хто це зробив, і з цим розібратися", - заявив Зеленський.

За його словами, правоохоронці повинні чітко встановити, хто саме був присутній на записаній бесіді.

"У засобах масової інформації було багато фейків щодо присутності тих чи інших посадових осіб. Фотографія, яка є у ЗМІ, – з’ясувати, чи справді всі ці люди були учасниками, чи ні", - додав президент.

Зеленський резюмував, що Гончарук заявив про 5-годинну зустріч, з якої потім оприлюднили фрагмент.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр написав заяву про відставку та виступив у залі засідань Верховної Ради. Він пояснив, що Зеленський може звільнити весь уряд у будь-який момент внесенням документу у парламент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?