Медведєв вперше прокоментував рішення Путіна щодо його звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв вперше прокоментував рішення Путіна щодо його звільнення

Медведєв вперше прокоментував рішення Путіна щодо його звільнення
Джерело:  online.ua

Екс-прем'єр РФ Дмитро Медведєв прокоментував відставку російського уряду, а також додав, що все, що сталося, навіть його звільнення, - нормальна ситуація в період змін у країні. Варто зазначити, що новий прем'єр Михайло Мішустін і Медведєв зустрілися 17 січня в Будинку уряду з членами кабінету міністрів, які пішли у відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Так і повинно бути в таких ситуаціях, вони природні для будь-якої країни і не є чимось особливим. Вони знаменують ті чи інші зміни, які відбуваються в країні, будь то конституційні зміни або якісь інші", - сказав він.

Окрім того, Медведєв наголосив, що з кимось працював в уряді майже вісім років, з кимось - менше - вже в складі другого кабінету.

"Хочу сказати, що всі ви намагалися, все орієнтувалися на виконання завдань і планів, поставлених президентом, що випливають із указів, з директивних документів уряду. Скажу прямо - багато що вийшло, щось не вийшло, але так і не буває, щоб все виходило одномоментно", - додав екс-прем'єр.

За його словами, перед цим урядом стояли "дуже амбітні цілі - складні і важливі для країни".

"Кожен з вас працював на своїй посаді виключно сумлінно. Я хочу подякувати вам за службу Батьківщині, роботу в уряді РФ", - сказав Медведєв, а також побажав "новому уряду і новому голові уряду максимальних успіхів у досягненні поставлених цілей".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Держдума РФ провела термінове голосування за кандидатуру нового прем’єр-міністра Росії. Російські парламентарії одноголосно  затвердили на цю посаду Михайла Мішустіна, якого замість Дмитра Медведєва раніше запропонував Путін. Новому прем’єрові парламентаріі доручили вирішити завдання Путіна, який він поставив напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?