Прогресу немає: у Путіна жорстко розкритикували українську владу
Категорія
Політика
Дата публікації

Прогресу немає: у Путіна жорстко розкритикували українську владу

Прогресу немає: у Путіна жорстко розкритикували українську владу
Джерело:  online.ua

В.о. міністра закордонних справ Росії Сергій Лавров виступив з новою сканадальною заявою. Одіозний дипломат поскаржився, що зміна влади в Україні не привела до прогресу в розв'язанні конфлікту на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт російського МЗС.

"Зміна влади на Україні влітку 2019 року, на жаль, не привела до прогресу у вирішенні конфлікту на Донбасі. Нове керівництво країни, проголосивши припинення війни на південному сході одним зі своїх пріоритетів, поки не поспішає з реалізацією цього завдання. Обстановка залишається складною і напруженою", - заявив російський дипломат.

Що цікаво, в той же час в Кремлі почали хвалити українського лідера Володимира Зеленського за те, що той зумів домогтися виконання рішень "нормандських самітів" 2015-2016 років. Зокрема, щодо розведення сил на трьох ділянках лінії зіткнення і письмової фіксації "формули Штайнмаєра". За словами представників МЗС, "перші кроки вже зроблені".

Варто зазначити, що 16 січня французький лідер Еммануель Макрон неочікувано для всіх заявив, що абсолютно готовий до тісніших взаємин з РФ та очільником Кремля Володимиром Путін не зважаючи на тривалі конфлікти країни зі своїми сусідами, завершення яких "можна чекати дуже довго".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін заявив, що альтернативи Мінським угодам по Донбасу немає  — Україна повинна прийняти закон про особливий статус Донбасу на безстроковій основі і включити його в Конституцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?