Ілон Маск приголомшив мережу своїми планами щодо Марсу
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск приголомшив мережу своїми планами щодо Марсу

Ілон Маск приголомшив мережу своїми планами щодо Марсу
Джерело:  online.ua

Американо-канадський бізнесмен Ілон Маск заявив, що хотів би заселити Марс мільйоном землян вже до 2050 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Корпорація SpaceX планує таким чином налагодити виробництво кораблів Starship, щоб випускати 100 апаратів щороку. Це дозволить відправляти на Марс до 100 тисяч людей кожного разу, коли відбуватиметься протистояння - максимальне зближення наших планет кожні 26 місяців.

Один з користувачів Twitter запитав у співзасновника компанії, чи справді він планує таким чином відправити на Червону планету близько мільйона людей до 2050 року. Той підтвердив.

Маск вважає, у майбутньому можна буде виводити тисячу космічних кораблів на орбіту Землі та починати відправлення протягом місяця під час наближення Марса до нас на мінімальну відстань.

Нагадаємо, колонізація Марса - це одна з давніх ідей Ілона Маска та SpaceX. Він неодноразово розповідав про подібні мрії та навіть робив презентації щодо теоретичного заселення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ілон Маск знову став об'єктом мемів, коли в інтернеті з'явилося відео його запального танцю. Підприємець станцював на сцені під час презентації Tesla у Китаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?