В ЄС нарешті прокоментували сканадал з можливою відставкою Гончарука
Категорія
Політика
Дата публікації

В ЄС нарешті прокоментували сканадал з можливою відставкою Гончарука

В ЄС нарешті прокоментували сканадал з можливою відставкою Гончарука
Джерело:  Hromadske

Влада ЄС нарешті відреагувала не непросту ситуацію, яка наразі склалася в Україні. Так, зазначається, що Європейський Союз налаштований і далі співпрацювати з Кабміном незалежно від того, чи піде у відставку чинний Кабінет міністрів на чолі з Олексієм Гончаруком. За словами посла ЄС в Україні Матті Маасікаса, Євросоюз хоче мати добрі та стабільні відносини з українським урядом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "hromadske".

"Ми, і я особисто, маємо дуже гарні робочі відносини з урядом, і з окремими міністрами. Тому в якому б напрямку не розвивалися політичні події, співпраця з урядом України триватиме й надалі", – сказав дипломат.

Він також наголосив, що відставка прем'єра Гончарука не вплине на відносини та обсяг співпраці між Кабміном та ЄС.

"Внутрішня політика — це внутрішня політика. І в демократичній державі це має велике значення. Щось може статися буквально за одну ніч. І це є лише підтвердженням життєздатності української демократії", – каже Маасікас.

Варто зазначити, що український лідер Володимир Зеленський вимагає негайно з’ясувати, хто зробив та оприлюднив запис розмови прем’єр-міністра Олексія Гончарука з іншими посадовцями.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Міжнародний валютний фонд неочікувано також вирішив відреагувати на скандал навколо відставки глави Кабміну. Так, МВФ підтримав уряд Олексія Гончарука та Національного банку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?