Ми зробимо все: Гончарук дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ми зробимо все: Гончарук дав українцям гучну обіцянку

Ми зробимо все: Гончарук дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук виступив з гучною обіцянкою. Він наголосив, що його уряд зробить все для стимулювання будівельної галузі та за необхідності ліквідує Державну архітектурно-будівельну інспекцію (ДАБІ). Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі, передає ONLINE.UA.

"Схематозів", зокрема в Державній архітектурно-будівельній інспекції, не буде. Це моя принципова позиція. Якщо потрібно буде, то ліквідуємо ДАБІ в тому вигляді, в якому вона наразі", - написав прем’єр.

Окрім того, Гончарук наголосив, що тіньовий ринок посередницьких послуг при видачі ліцензій на будівництво оцінюється у майже 100 млн грн/рік, при цьому за підсумками 2018 року майже половина заявок отримала відмови.

За словами глави уряду, 2020 рік стане роком програми "Велике будівництво", у рамках якої уряд працюватиме над дерегуляцією, відкритістю та наповнюваністю кадастрів, житловими держпрограмами та доступною іпотекою. Також планується збільшити внесок будівельної галузі у ВВП із 2,5% до 6%, що відповідає середньоєвропейському рівню.

Як відомо, зараз в мережі активно обговорюють прослушку, де прем’єр визнає, що не компетентний в економічних питаннях.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Кабміну Олексій Гончарук терміново звернувся до усіх українців з важливою заявою. Він запевняє, що поява у мережі записів розмов за його участю є кампанією проти нього особисто та українського лідера Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?