Чергова доба війни: у штабі ООС пояснили, що відбувається на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Чергова доба війни: у штабі ООС пояснили, що відбувається на Донбасі

Чергова доба війни: у штабі ООС пояснили, що відбувається на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українське командування зафіксувало чотири обстріли з боку бойовиків так званих "ЛДНР" від початку доби п'ятниці, 17 січня, до вечора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил.

За офіційними даними, збройні провокації зареєстровано поблизу Красногорівки та Широкіна на Донеччині, а також під Оріховим на Луганщині.

"Сьогодні, 17 січня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - зазначили у штабі.

Російський агресор та його поплічники використали міномети калібру 120-мм (заборонені мінськими домовленостями), великокаліберними кулеметами, різноманітними гранатометами, стрілецькою зброєю.

Також пресцентр проінформував, що загалом спокійна ситуація спостерігається на кожній з локацій дзеркального відведення військ. Бойовики дотримують домовленостей про режим припинення вогню.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Офісі генерального прокурора заявили про загибель 132 військовослужбовців протягом 2019 року та січня 2020-го. Інші 716 зазнали поранень. Правоохоронні органи продовжують вести усі кримінальні справи стосовно жертв війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?