В Україну їдуть з концертами ще одні прихильники окупації Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україну їдуть з концертами ще одні прихильники окупації Криму

В Україну їдуть з концертами ще одні прихильники окупації Криму
Джерело:  online.ua

Скандальний дует "Кролики" вирішив влаштувати гастролі в Україні. Гумористи Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко, які підтримують незаконну окупацію Криму Росією, в лютому 2020 року запланували масштабну концертну програму у багатьох українських містах. Про це свідчить афіша концертів дуету "Кролики", опублікованому на сервісі Тickets.ua, передає ONLINE.UA.

Згідно афіші, Данилець і Моїсеєнко 8 лютого планують провести концерт в Фастові, Київської області, 14 лютого - в Білгород-Дністровському, 15 лютого - в Південному, 18 лютого - в Олександрії, 21 лютого - в Смілі, 24 лютого - в Броварах. Слід зазначити, що на найближчий концерт дуету "Кролики" майже всі квитки вже розкуплені.

Нагадаємо, Данилець і Моїсеєнко внесені в базу сайту "Миротворець" через свідому участі в російській пропагандистській провокації. При цьому скандальні артистів намагаються ухилятися від відповіді на питання щодо статусу Криму, але при цьому продовжують відвідувати окупований український півострів в порушення законодавства України.

Додамо, це не перші гастролі "Кроликів" в Україні за останній рік. У минулому році Данилець і Моїсеєнко виступали в Полтаві і Кременчуці, при цьому в Трускавці їх концерт зірвали активісти, обурені позицією артистів по відношенню до Криму і Росії. Цього разу активісти також обурені новими гастролями скандальних артистів в Україні - вони направили запит в СБУ з вимогою відреагувати на візит прихильників окупації Криму в нашу країну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандальні російські артисти, Марат Башаров та Сергій Колесников, які раніше відкрито підтримали незаконну анексію українського Криму Росією, раптово їдуть виступати в Україну. З 20 січня у них заплановані спектаклі в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Миколаєві та Полтаві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?