З Донбасу прийшли невтішні новини - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

З Донбасу прийшли невтішні новини - що відбувається

З Донбасу прийшли невтішні новини - що відбувається
Джерело:  online.ua

Бойовикі 18 січня влаштували масштабну вогневу атаку по позиціях ООС, в порушення мирних домовленостей про припинення вогню. Під ворожими обстрілами поранення отримали вісім українських захисників. Невтішні новини з Донбасу про масштабні втрати ЗСУ повідомив пресцентр штабу ООС, передає ONLINE.UA.

У зведенні ООС зазначено, що бойовики поблизу Красногоровки вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета. Зафіксовано 16 пострілів з озброєння БМП-1. Недалеко від Павлопілю бойовики з безпілотника скинули два гранатометних постріли ВОГ-17 калібру 30 мм. Поблизу Орехово противник вів вогонь з 120-мм мінометів - зафіксовано не менше 10 мін, які ворог направив на позиції ООС. Також окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї недалеко від Пєсков та Василівки.

Факти ворожого вогню було також зафіксовано неподалік населених пунктів Широкино, Павлопіля, Красногорівки та Луганського. За минулу добу, за даними штабу ООС, в результаті ворожих обстрілів один український захисник загинув.

Слід зазначити, що бойовики посилили обстріли по позиціях ООС ще напередодні. У ранковому зведенні ООС повідомлялося, що 17 січня противник обстріляв наші позиції з заборонених мінського домовленостями артилерійських систем калібру 152-мм і 122-мм, мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Крім цього, була присутня снайперська активність.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики поставили Зеленському новий обурливий ультиматум по Донбасу. В "ДНР" заявили, що війна на Донбасі не закінчиться, поки офіційний Київ не сяде за стіл переговорів з бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?