Макгрегор ефектно переміг Серроне: видовищне відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Макгрегор ефектно переміг Серроне: видовищне відео нокауту

Макгрегор ефектно переміг Серроне: видовищне відео нокауту
Джерело:  online.ua

У Лас-Вегасі 19 січня 2020 року відбувся довгоочікуваний бій турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату UFC 246, в якому змагалися ірландський боєць Конор Макгрегор і американець Дональд Серроне. Поєдинок UFC 246 завершився на першому раунді - Макгрегор ефектно відправив Серроне в нокаут на 40-й секунді. Повне відео бою Макрегор-Серроне дивіться на ONLINE.UA.

Макгрегор активно почав поєдинок. Він відразу ж завдав Серроне серію ударів, з якими не впорався американець. В результаті рефері Херб Дін дав сигнал про закінчення бою на 40-й секунді першого раунду. Бій Серроне і Макгрегора очолив UFC 246.

Поєдинок між ірландцем і американцем пройшов в напівсередній вазі. Ця перемога ознаменувала для Макгрегора тріумфальне повернення в октагон - він не виступав з 2018 року після програшу росіянину Хабібу Нурмагомедову. Відомо, що Макгрегор за перемогу в бою з Серроне отримає 3 млн доларів.

Після того, як Магрегор відправив у нокаут Серроне за 40 секунд, він розповів про свої подальші плани. Ірландець пишається своєю перемогою.

"Я повернувся. Це було дуже здорово. Я в черговий раз увійшов в історію і встановив ще один рекорд, Я став першою людиною в історії UFC, який зумів нокаутувати своїх суперників в трьох різних вагових категоріях. Неймовірно щасливий і дуже пишаюся цією перемогою. Дякую всім за вашу підтримку", - сказав Макгрегор після бою з Серроне.

Нагадаємо, за свою кар'єру в MMA Конор Макгрегор провів 25 боїв, в яких переміг 21 разів. У квітні 2016 року Макгрегор вже оголошував про відхід зі змішаних єдиноборств, але через два дні повідомив, що продовжить виступи. Після цього він провів єдиний бій - в жовтні 2018 року Макгрегор програв бій Хабібу Нурмагомедову з Дагестану за титул чемпіона UFC в легкій вазі. У Макгрегора також був один бій за правилами професійного боксу - в серпні 2017 він виступив проти американця Флойда Мейвезера і програв технічним нокаутом в десятому раунді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Конор Макгрегор запропонував українському боксеру Василю Ломаченко спробувати свої сили в MMA. Запрошення одіозний спортсмен опублікував у себе в Тwitter після перемоги Ломаченко над Кроллой.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?