Єлизавета II прийняла жорстке рішення щодо принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Єлизавета II прийняла жорстке рішення щодо принца Гаррі і Меган Маркл

Єлизавета II прийняла жорстке рішення щодо принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл позбавлені королівських титулів. Таке рішення прийняла британська королева Єлизавета II після того, як герцог і герцогиня Сассекські захотіли скласти королівські повноваження. Указом Її Величності, принц Гаррі і Меган Маркл більше не будуть вважатися виконуючими офіційні обов'язки членами королівської сім'ї та перестануть отримувати державні гроші. Про це йдеться в офіційній заяві Букінгемського палацу, передає ONLINE.UA.

У Букінгемському палаці повідомили, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл досягли угоди з іншими членами королівської сім'ї щодо свого подальшого статусу. Вони складуть свої королівські титули навесні 2020 року. Єлизавета II також вирішила, що Меган Маркл і принц Гаррі не зможуть бути офіційними представниками королеви, а ще їм доведеться виплатити 2,4 млн фунтів за ремонт резиденції у Віндзорі, яка залишиться їхнім будинком у Великій Британії.

Королева в офіційному релізі монаршої родини щодо майбутнього принца Гаррі і Меган Маркл подякувала і відпустила герцога і герцогиню Сассекських. Єлизавета II відзначила, що Меган дуже швидко "стала членом королівської родини".

Нагадаємо, на початку січня принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про відмову від статусу високопоставлених членів британської королівської сім'ї та вирішили скласти з себе королівські обов'язки. Вони розповіли, що мають намір жити поперемінно у Великій Британії і Північній Америці та самостійно заробляти на життя. Пара вирішила прагнути до фінансової незалежності, але при цьому подружжя пообіцяли "надавати повноцінну підтримку" королеві Єлизаветі II.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що королева Єлизавета II зібрала екстрений саміт королівської сім'ї через рішення принца Гаррі і Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?