Відірваний від реальності: дружина Макрона здивувала несподіваним зізнанням про чоловіка
Категорія
Світ
Дата публікації

Відірваний від реальності: дружина Макрона здивувала несподіваним зізнанням про чоловіка

Відірваний від реальності: дружина Макрона здивувала несподіваним зізнанням про чоловіка
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон часто буває нетактовним, зарозумілим та відірваним від реальності. Через свою манірность він часто завдає удар по іміджу сім'ї, який неможливо виправити. З таким несподіваним зізнанням виступила перша леді Франції Бріжит Макрон, яка визнала недоліки чоловіка в ефірі телеканалу TF1. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Бріжит Макрон вважає, що її чоловік справляє враження нетактовної та зарозумілої людини, так як має глибокі знання в різних областях. При цьому вона не стала заперечувати наявності проблеми.

"Я не кажу, що цього не існує - раз є таке уявлення і його поділяють кілька людей, значить, щось тут є. Ми обговорювали це, але мені не вдалося визначити, що викликає таке враження ... Можливо, щось в його манерах не подобається людям", - сказала Бріжит Макрон, зізнавшись, що іноді їй доводиться поправляти чоловіка, коли він говорить щось нетактовне.

Перша леді Франції також поскаржилася, що іноді раптово сказані Макрона фрази наносять удар по іміджу, але тоді вже "занадто пізно" щось міняти.

Нагадаємо, в серпні минулого року Макрон жорстко вилаяв президента Бразилії через образу дружини. Він порахував, що Жаір Болсонару зробив грубу заяву на адресу першої леді Франції. Йдеться про опублікований Болсонару фотоколаж обох президентських пар, на якому було написано "Тепер ви розумієте, чому Макрон переслідує Болсонару?". Таким чином той вирішив пожартувати на тему 66-річної Бріжит Макрон та 37-річної Мішель Болсонару.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Бріжит Макрон вирішила допомогти першій леді України Олені Зеленської. Під час візиту дружини Зеленського в Єлисейський палац дружина Макрона поділилася досвідом організації різних проєктів, які проходять під патронатом першої леді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?