Замети вище трьох метрів: видовищні фото і відео рекордних снігопадів в Канаді
Категорія
Світ
Дата публікації

Замети вище трьох метрів: видовищні фото і відео рекордних снігопадів в Канаді

Замети вище трьох метрів: видовищні фото і відео рекордних снігопадів в Канаді
Джерело:  online.ua

Канаду накрили рекордні снігопади, які паралізували життя в багатьох містах. Сильний сніжний шторм заблокував будинки десятків тисяч жителів на острові Ньюфаундленд, а також в містах Трепассі, Гамбо, Сент-Джонсу, Парадайз та інших. Видовищні фото і відео засніженої Канади публікують очевидці в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Місцеві жителі Авалона повідомляють, що снігові замети в місті сягають трьох метрів. У місті введено режим надзвичайного стану і посилено працює снігоприбиральна техніка. У Сент-Джонсі також зафіксований рекордний снігопад - товщина сніжного покриву досягає 76,2 см.

Прем'єр-міністр провінції Ньюфаундленд і Лабрадор Дуайт Болл запросив в уряду допомоги, включаючи мобілізацію збройних сил, для надання допомоги в районах, які постраждали від снігопадів. Через негоду міжнародний аеропорт міста Сент-Джонса довелося закрити. Особливе занепокоєння влади викликає те, що завалені снігом і під'їзди до лікарень, саме їх розчищення зараз є пріоритетом.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що жителям буквально доводиться відкопувати свої будинки із заметів, щоб хоча б відкрити двері. Про потерпілих поки не повідомляється, відомо лише про одного чоловіка, який пропав без вісті, вийшовши на прогулянку ввечері 17 січня. Чиновники закликають жителів Канади пересидіти негоду вдома, водіїв попросили не виїжджати на засніжені дороги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що мільйони тварин гинуть в пожежах Австралії, де через стихійного лиха виникло справжнє пекло на Землі. На даний момент пожежі послабилися завдяки дощам, які принесли нові проблеми - грози і зливи призвели до відключень електроенергії та закриття доріг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?