Названо найпростіший спосіб скинути зайву вагу
Категорія
Технології
Дата публікації

Названо найпростіший спосіб скинути зайву вагу

Названо найпростіший спосіб скинути зайву вагу
Джерело:  online.ua

Стакан звичайної питної води після пробудження допомагає скинути зайву вагу. До такого висновку прийшли вчені Японської медичної асоціації (JMA), які свою теорію пояснили тим, що вода знижує відчуття голоду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Focus.de.

Японські медики запевняють, що вранці замість чаю або кави краще випивати склянку звичайної води кімнатної температури. Після прийому рідини вони рекомендують відразу чистити зуби, а до сніданку приступати приблизно через 45 хвилин після цього.

Фахівці пояснили, за рахунок ранкової склянки води знижується відчуття голоду, завдяки чому за сніданком можна насититися меншою порцією їжі. Після сніданку вони радять нічого не їсти протягом двох годин. Якщо дотримуватися такої нехитрої схеми, то, за твердженням японських медиків, зайва вага почне йти. Більш того, через місяць в норму прийде кров'яний тиск і цукор в крові.

До того ж, вживання звичайної води натщесерце допоможе очищати організм від скупчиння токсинів, активізувати метаболізм і нормалізувати роботу кишечника. Також цей прийом допоможе поліпшити свій стан людям, які часто страждають від печії.

Слід зазначити, що у італійських вчених своя думка з цього приводу. Вони вважають, що підтримувати фігуру в формі і зберігати молодість допомагає склянка свіжовичавленого грейпфрутового соку вранці. За їх твердженням, сік з червоного грейпфрута і жменя горіхів на додаток до сніданку наситять організм вітаміном С, жирними кислотами омега-3, кальцієм, антиоксидантами і мінеральними солями, що дозволить людині, що стежить за фігурою, зберегти достатню м'язову масу без ознак виснаження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ізраїльські медики назвали свій ефективний спосіб скинути зайву вагу. Вони вважають, що швидко схуднути допомагають продукти, багаті калієм. Підвищити рівень калію в організмі допоможуть: печена картопля в шкірці, курага, листова зелень (в тому числі, варений шпинат), сочевиця, чорнослив, томатний сік і пюре, квасоля, йогурт та інші. Також калію чимало в птиці, морепродуктах - особливо в тунці, лососі і молюсках, в бананах, авокадо, горіхах, огірках, гарбузі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?