Я зробив все, що міг: Зеленський зважився на гучне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Я зробив все, що міг: Зеленський зважився на гучне зізнання

Я зробив все, що міг: Зеленський зважився на гучне зізнання
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський зважився на доволі відверте зізнання на тлі гучного скандалу із США. Він наголосив, що зробив все, що було в його силах, для хороших двосторонніх відносин офіційного Києва та Вашингтону. Про це глава держави розповів в інтерв'ю ізраїльському виданню "The Times of Israel", передає ONLINE.UA.

Журналісти попросили Зеленського прокоментувати його роль у справі про імпічмент очільника Білого дому Дональда Трампа.

"Я не робив нічого протизаконного. У мене були телефонні дзвінки з президентом Сполучених Штатів. Як президент України, я зробив все, що міг, як президент України, щоб мати хороші, надійні і міцні відносини з одним з наших стратегічних партнерів, Сполученими Штатами Америки. Раніше я вів себе так, і я все ще веду себе так, щоб уникнути будь-якої участі або участі України або кожного українця в політичній ситуації Сполучених Штатів Америки. Це їхня країна, і вони ставляться до своєї країни так, як їм подобається", - відповів на запитання український лідер.

Окрім того, він підкреслив, що Штати не хочуть залучати УКраїну у справи, пов'язані з їхньою внутрішньою політикою.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, соратник адвоката Дональда Трампа Лев Парнас стверджує, що у травні минулого року передав новому українському лідеру Володимиру Зеленському ультиматум щодо того, що жоден високопоставлений американський чиновник не прибуде на його інавгурацію і всю американську допомогу буде припинено, якщо не буде оголошено про розслідування справи Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?