Відомий американський співак вибачився перед фанатами і помер під час виступу
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий американський співак вибачився перед фанатами і помер під час виступу

Відомий американський співак вибачився перед фанатами і помер під час виступу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський співак, поет-пісняр Девід Олні неочікувано для всіх помер в ході виступу на фестивалі авторської пісні в Санта-Роса-Біч у Флориді, що в США. Згідно з даними ЗМІ, артист сидів на стільці на сцені і в цей момент у нього зупинилося серце. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Variety".

"71-річному співакові стало зле під час виконання третьої пісні, і він сів на стілець. Його колеги і глядачі подумали, що Олні вирішив трохи відпочити, і не відразу відреагували. Артист вибачився, а потім опустив підборіддя на груди. Музиканти намагалися надати першу допомогу артистові, але нічим не змогли йому допомогти. Медики, які приїхали, також виявилися безсилі", - пише видання.

Варто зазначити, що поки причина смерті талановитого артиста не називається. Олні був відомим і шанованим співаком американського фолк-року. Він випустив 20 альбомів зі своїми піснями.

Також нещодавно повідомлялося, що 8 грудня помер відомий американський репер Juice Wrld (справжнє ім’я — Джаред Хіггінс). На момент смерті музикантові було всього 21 рік. Причиною смерті Juice Wrld став серцевий напад.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в американському Лас-Вегасі виставили на продаж "місце вбивства" всесвітньо відомого репера Тупака Шакура.  Авторитетне видання "Mirror" пише, що уже найближчим часом з молотка піде автомобіль, в якому застрелили музиканта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?