Завжди здивований погляд: хаскі з незвичайними очима підкорила мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Завжди здивований погляд: хаскі з незвичайними очима підкорила мережу

Завжди здивований погляд: хаскі з незвичайними очима підкорила мережу
Джерело:  online.ua

В американський притулок здали хаскі на прізвисько Джубілі через її незвичайні очі, які постійно здивовані. Заводчик відмовився від собаки, так як не міг її нікому продати, хоча хаскі повністю здорова - в притулку вона провела два роки. Фото собаки зі здивованим поглядом волонтери вирішили опублікувати в мережі, користувачі якої прийшли в захват від тварини. Завдяки цьому Джубілі швидко знайшла родину, де її дуже люблять, повідомляє ONLINE.UA.

Власник хаскі з незвичайними очима вважав, що собака виглядає завжди злегка ошелешеною. За його словами, потенційні покупці відмовлялися її брати до себе в будинок через дивний погляд. Але користувачі мережі назвали її "найкрасивішою дівчинкою". Вони масово визнавалися Джубілі в любові і дивувалися, як така собака може комусь не подобатися.

У притулок після публікації фото хаскі з здивованими очима всього за пару днів надійшло понад 150 заявок. Але собаку віддали в сім'ю, яка подала заявку ще до того, як Джубілі прославилася в соцмережах - пости з фото собаки зібрали по кілька десятків тисяч лайків. Тепер вона живе в родині з ще двома хаскі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США на вулиці було знайдено незвичайного "цуценя-єдиноріга". Фотографії з собакою показали в мережі - вони за лічені години підкорили мережу. Через незвичайну мутацію цуценя назвали Нарвал, на честь чарівного єдинорога. За словами волонтерів, хвіст на голові не заважає собаці і ніяк не впливає на здоров'я або поведінку песика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?