Гончарук повідомив гарні новини українцям
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук повідомив гарні новини українцям

Гончарук повідомив гарні новини українцям
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що теплокомуненерго знизили тарифи на опалення у 124 містах України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Telegram-канал.

За словами посадовця, завдяки перерахунку українці зекономлять на опаленні й теплій воді близько 30%.

"До урядової ініціативи долучились вже 19 обласних центрів: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Запоріжжя, Біла Церква, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Львов, Одеса, Рівне, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернігів, Івано-Франківськ, Київ", - пояснив Гончарук.

Прем'єр заради прикладу повідомив окремі суми перерахунку у різних регіонах за грудень 2019 року. По однокімнатних квартирах на Київщині та Львівщині показник сягнув 80 та 292 гривень. По двокімнатних на Чернігівщині та Дніпропетровщині - 110 та 435 гривень. По трикімнатних - від 140 на Дніпропетровщині до 563 на Рівненщині.

Окрім того, у Тернопільській області місцева влада надала знижку населенню на три місяці - жовтень, листопад, грудень минулого року.

Такі зміни відбулися через зниження цін на газовому ринку. Уряд оформив цю подію у спеціальний механізм для імплементації змін у квитанції.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Олексій Гончарук оголосив, що вже 1 лютого в Україні працюватиме програма з дешевого кредитування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?