Путін зважився на нові несподівані зміни у політиці - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зважився на нові несподівані зміни у політиці - що відомо

Путін зважився на нові несподівані зміни у політиці - що відомо
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін офіційно відправив у відставку генерального прокурора Юрія Чайку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний кремлівський сайт.

За наявними даними, йому вже обрано наступника.

"Володимир Путін вніс на розгляд ради федерації кандидатуру заступника голови слідчого комітету Росії Ігоря Краснова на посаду Генерального прокурора Російської Федерації", - заявили у представництві президента країни-агресора.

Чайку звільнили, бо він найближчим часом отримає нову посаду в іншому відомстві.

Слід пояснити, що Путін може внести пропозиції щодо кандидатури на посаду генпрокурора у Раду Федерації. Призначити та звільнити його може лише нижча палата російського парламенту.

Нагадаємо, нещодавно Путін оголосив про початок суттєвих реформ в РФ. Зокрема, у відставку відправлять весь уряд, прем'єр-міністра Дмитра Медведєва включно.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський президент також анонсував проведення загального референдуму щодо внесення змін у конституцію. Ці поправки, за неофіційними даними, можуть включати й норми про саморозпуск Держдумі. Це відкриє шлях до скорих перевиборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?