В МЗС пояснили, як домовляються про нове розведення
Категорія
Політика
Дата публікації

В МЗС пояснили, як домовляються про нове розведення

В МЗС пояснили, як домовляються про нове розведення
Джерело:  24 канал

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив про ініціативу щодо трьох нових локацій для розведення військ на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, варіанти розглянули напередодні у Генштабі. Наразі їх на офіційному рівні не оголошують для безпеки перемов.

"Я б зараз не хотів називати населені пункти, тільки тому що до наших трьох пропозицій з'явилися три пропозиції з кожної сторони – Луганська і Донецька. Зараз на столі в Мінську фактично є дев'ять ділянок", - зазначив Пристайко.

Він анонсував оприлюднення назв ділянок найближчим часом.

Нагадаємо, після президентських виборів в Україні розведення вдалося завершити у трьох локаціях - під Станицею Луганською, Золотим, Петрівським. Їх узгодили ще 2016 року на останній до виборів зустрічі лідерів "нормандської четвірки".

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з неофіційними даними з журналістських джерел, сторони узгодили станом на січень лише одну ділянку - під Гнутовим, на Донеччині. Від початку українська сторона наголошувала на розведенні одразу у чотирьох локаціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?