Я ревную: Тіна Кароль шокувала Дана Балана відвертим зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я ревную: Тіна Кароль шокувала Дана Балана відвертим зізнанням

Я ревную: Тіна Кароль шокувала Дана Балана відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Відомий молдавський співак і новий тренер "Голосу країни " Дан Балан давно не приховує своєї симпатії до української артистки Тіни Кароль. Його інтерес глядачі помітили ще з першого ефіру "сліпих прослуховувань". З кожним виходом нового випуску Дан Балан дивував попдіву чимось новим, однак цього разу українська красуня здивувала колегу відвертим шокуючим зізнанням - вона заявила, що ревнує Дана до однієї з учасниць шоу, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що перший випуск "Голосу країни-10" відбувся 19 січня 2020 року. Як і раніше, багатьох глядачів цікавить саме розвиток стосунків між тренерами Тіною Кароль і Даном Баланом, які не приховують ніжності один до одного. Після талановитого виступу учасниці Василіси Старшової та її провокації щодо Дана Балана судді поцікавились, чи попдіва не ревнує свого колегу. Відповідь викликала гучні овації у залі.

"Так, я ревную", – зізналась Тіна Кароль.

Що цікаво, на таку неочікувану заяву від красуні відреагувала Настя Каменських, яка зазначила, що попдіва "завжди інша" поряд з харизматичним Даном Баланом. А от сам артист вирішив ніжно прокоментувати слова Тіни.

"Моя рідна кенгуруша, ти ж знаєш, це був... Ти збентежила мене, перший раз за багато років. Це нові почуття, яких я раніше не мав. Це з'явилось і мене надихнуло. Коли вона поряд, я гублюся", – розповів Дан Балан.

Окрім того, красень стверджує, що на хвилі симпатії до Тіни Кароль він написав окремий альбом, який презентує до кінця 2020 року. Платівку Дан Балан присвятить українській попдіві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  всесвітньо відомий співак Dan Balan заспівав для своєї колеги по сцені Тіни Кароль під час ефіру "Голос країни 9".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?