У лавах ЗСУ виявили шпигуна російських спецслужб - подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У лавах ЗСУ виявили шпигуна російських спецслужб - подробиці

У лавах ЗСУ виявили шпигуна російських спецслужб - подробиці
Джерело:  online.ua

Силовики СБУ виявили російського шпигуна серед військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво спецслужби.

За наявними даними, мешканця Святогірська затримали неподалік від військової частини, коли він передавав дані. Чоловік служив в українській армії з 2019 року. До того він встиг вступити в угрупування "ДНР".

"Під час проходження "військової служби" у складі терористичних угруповань 100 ОМСБр "Республіканської гвардії" та 1 ОМСБр "Слов'янської бригади" 1 АК "НМ ДНР" він був завербований співробітниками російських спецслужб", - пояснили в СБУ.

Правоохоронні органи встановили, затриманий передавав кураторам відомості щодо розташування військових частин, особливості їх озброєння, приміщення, а також особисті дані командирів.
Шпигуну повідомили про підозру у цілій низці злочинів, пов'язаних із державною зрадою. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Кремлі отримав високу нагороду підозрюваний у шпигунстві політичний діяч з Болгарії. Він очолює угрупування так званих "Русофілів" та нагороду надав йому особисто президент РФ Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?