Мрія кожної людини: в мережі розмістили незвичну вакансію
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Мрія кожної людини: в мережі розмістили незвичну вакансію

Мрія кожної людини: в мережі розмістили незвичну вакансію
Джерело:  online.ua

Доволі відомий інтернет-магазин OnBuy.com заявив про пошуки співробітника на "роботу мрії". В оголошенні зазначається, що працівник безоплатно отримає 50 тисяч фунтів стерлінгів, які може сміливо витрачати на купівлю одягу, косметики, електроніки, іграшок, їжі і напоїв. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Sun".

Окрім того, що цікаво, даному працівнику також будуть виплачувати щорічну зарплатню в розмір 35 тисяч фунтів стерлінгів.

"Керівництві OnBuy.com пояснило, з якою метою збирається так розщедритися. Справа в тому, що онлайн-магазин хоче отримувати відгуки про всі збої в роботі сайту, звіт про "досвід купівль" і роботу продавців. Єдина необхідна умова - це зацікавленість у купівлях і великий досвід інтернет-шопінгу... Гнучкий графік, віддалена робота, безкоштовні продукти, адже ви можете залишити собі все, що купите", - пише видання.

Також нещодавно стало відомо, що британський королівський двір шукає SMM-фахівця. Кандидата заманюють безкоштовними обідами і різними пільгами.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Офіс генерального прокурора повідомив важливу новину.  У відомстві розповідають, що стартував прийом документів на вакантні посади – шукають людей, які не працювали "у системі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?