Кадиров виступив з гучною заявою про свою відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров виступив з гучною заявою про свою відставку

Кадиров виступив з гучною заявою про свою відставку
Джерело:  online.ua

Глава Чечні Рамзан Кадиров вперше прокоментував свою відставку, навколо якої ходило багато чуток. За офіційною інформацією, він тимчасово передав свої повноваження заступнику через стан здоров'я, але в ЗМІ з'являлася інформація, що Кадиров пішов у відставку через запропоновану нову посаду повноважного президента Росії. Глава Чечні спростував всі ці чутки і заявив, що хоче закінчити кар'єру у себе в республіці, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кадирова.

"Я не зацікавлений ні в якій посаді поза Чеченської Республіки. І ніхто мені ніколи цього не пропонував, і я не давав приводу для таких пропозицій. Я хочу закінчити свою кар'єру у себе в республіці", - прокоментував Кадиров чутки про свою відставку на нараді в Грозному.

При цьому Кадиров зізнався, що в майбутньому, після відставки з поста глави Чечні, бачить себе членом Консультативної ради ветеранів при голові Чечні.

Нагадаємо, 13 січня стало відомо про раптову відставку Кадирова з поста глави Чечні. Тоді повідомлялося, що глава Чеченської республіки нібито тимчасово недієздатний, тому передав свої повноваження голові місцевого уряду Мусліму Хучієву.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кадиров пішов у відставку за станом здоров'я. У Чечні відзначили, що це звичайна практика - Кадиров по кілька разів на рік передає свої обов'язки, коли йде на лікарняний або у відпустку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?