Настав момент: Зеленський виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Настав момент: Зеленський виступив з гучною заявою

Настав момент: Зеленський виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, що офіційний Київ готовий видавати ліцензії іноземним інвесторам на видобуток газу та нафти в Україні. За його словами, зараз в Україні відбуваються зміни, зокрема і в юридичній сфері, тож, коли інвестори прийдуть в Україну, вони зможуть побачити, що є захищеними.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Newsweek".

Український лідер стверджує, що за час його правління вдалося зруйнувати монополії – до прикладу, ті, що існували у газовому секторі.

"Тому сьогодні офіційний Київ бачить перспективи того, що іноземні громадяни можуть інвестувати у видобуток нафти та газу в Україні. Також ліцензії планують видавати іноземним інвесторам у сфері нерухомості. Це момент для інвестицій настав, тому що діють низькі ціни на ринках і в приватизованих секторах, і ми будемо видавати ліцензії на роботу в багатьох секторах", - пояснив глава держави.

Варто звернути увагу на те, що наразі державної монополії на видобуток нафти та газу в Україні немає. Тому іноземні компанії спокійно можуть заходити на український ринок. Більше того, деякі з компаній з-за кордону раніше заявляли про наміри брати участь у розробці нових родових в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна працює над легалізацією подвійного громадянства. Президент країни Володимир Зеленський підтримує цю ініціативу, тому що на його думку, вона дозволить повернути Україні своїх громадян з країн Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?