Принц Гаррі вже залишив Велику Британію - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі вже залишив Велику Британію - що відомо

Принц Гаррі вже залишив Велику Британію - що відомо
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі залишив Велику Британію після розриву з королівською родиною. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

За журналістськими відомостями, вечірнім рейсом він спрямував до Канади, де вже знаходилась Меган Маркс з їхнім 8-місячним сином. Відомо, що літак стартував з аеропорту Хітроу та сів у Ванкувері.

Напередодні принц Гаррі брав участь у Британсько-африканському інвестиційному саміті, який відбувся у Лондоні. Видання передбачає, що це одно з його останніх зобов'язань згідно з титулом.

Принца заявили як учасника вечірнього прийому у Букінгемському палаці, хоча й той не відвідав його. Відомо, що він близько 20 хвилин приватно говорив з британським прем'єр-міністром Борисом Джонсоном. Останній побажав молодій родині усього найкращого.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно британська королева Єлизавета II прийняла суворе рішення стосовно принца Гаррі та його дружини Меган. Вони втратять усі королівські титули, а також державне фінансування. Родині доведеться повернути близько 2,4 мільйона фунтів стерлінгів, які витратили на ремонт їхнього помешкання у Віндзорі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?