Я не та людина: Грета Тунберг яскраво виступила у Давосі
Категорія
Світ
Дата публікації

Я не та людина: Грета Тунберг яскраво виступила у Давосі

Я не та людина: Грета Тунберг яскраво виступила у Давосі
Джерело:  online.ua

Шведська школярка Грета Тунберг, яка заснувала екологічний протестний рух Fridays for Future, виступила із заявою на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію.

За її словами, останнього часу молоді вдалося привернути увагу до екологічних проблем. Втім, глобальних змін не зафіксовано.

"Всі ми боремось за довкілля та клімат. Якщо подивитись ширше, в принципі нічого не було зроблено. Це вимагатиме набагато більшого. Все лише починається", - стверджує Тунберг.

Вона визнала різницю між бути почутим та здійсненням реальних змін.

"Я не та людина, яка має скаржитися на те, що її не почули. Мене постійно чують. Але наука та голос молоді не в центрі розмови", - підкреслила активістка.

Нагадаємо, Грета Тунберг стала відома перш за все завдяки шкільним страйкам для привертання уваги до стрімких кліматичних змін.

Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками 2019 року журнал Time надав Тунберг статус "Людини року". Її світлина вийшла на одному з номерів видання, на початку грудня-2019. Поряд містився супроводжувальний напис - "Сила молоді".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?